Raad van elf

Het Jeugdprinsenpaar heeft een belangrijke en verantwoordelijke taak in het Moesland. Natuurlijk hebben zij daar hulp bij! De Raad van Elf, een club van vrolijke en enthousiaste jongens zijn het gevolg van prins en prinses. Naast de elf raadsleden, zitten ook een nar, twee adjudanten en een opper in de Raad van Elf.

De Raad van Elf bestaat elk jaar uit jeugd van groep 6 en 7 van de basisschool. De raadsleden doen eerst een jaar ervaring op en het jaar daarna mogen ze hun ervaringen delen met een nieuwe lichting raadsleden uit groep 6. Zo hebben we elk jaar een enthousiaste en ervaren groep jeugdraadsleden.

Op de scholen worden formulieren  uitgedeeld zodat jij jezelf kunt opgeven als lid van de raad van elf. Mocht je graag bij de raad van elf willen en geen brief ontvangen of je kan niet wachten geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Raad van elf.

Ook de zoektocht van een prinses (groep 7) gaat via deze weg.
Alle tweedejaars raad van elf leden krijgen de vraag of ze eventueel deel willen uitmaken van het protocol (prins, prinses, adjudant, opper en nar)

Een aantal activiteiten die de raad van elf deelneemt zoals:
11-11 bal, jeugdpronkzitting, Bond van ouderen bal, Baby bezoek, lampionnenoptocht.  
Het hoogtepunt blijft toch wel op de optocht. Op de prinsenwagen door de Moeslandse straten.

 


Tagcloud

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Inloggen of Registreer