Elf-Elf bal

Met het 11-11 bal start het nieuwe carnavalseizoen. Dit vindt altijd plaats rond de 11 de van de 11de november. Een paar weken van tevoren worden er 3 clubs genomineerd om club van het jaar te worden. Tijdens het 11-11 bal wordt door middel van een spel of trekking bepaald, door de kinderen die aanwezig zijn op het 11-11-bal, welke club het wordt. Het prinsenpaar van het vorige seizoen maakt de nieuwe club van het jaar bekend.  Daarna neemt het prinsenpaar van het vorige carnavalseizoen afscheid. Dit gebeurd samen met de grote prins en prinses van het Moesland.

Tijdens het bal kan er worden geschminkt en worden er glittertattoos gezet.

Na de pauze wordt het nieuwe prinsenpaar onthult. Dit gebeurd altijd rondom een thema. En dit is ieder jaar op een spectaculaire manier. Na de onthulling is er de mogelijkheid om het prinsenpaar te feliciteren en daarna is er een gezellige afterparty.

De raad van 11 leden en het nieuwe protocol wordt tijdens het 11-11 bal voorgesteld aan het publiek. Zij zullen samen met de nieuwe prins en prinses het aankomend carnavalseizoen regeren.

Tagcloud

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Inloggen of Registreer